Over ons

Over ons

Maakt werk van maatwerk.

De Cornelis Huygens Vastgoedgroep is in 1996 opgericht door Cor Pijnenburg en Jos van Grinsven. We kunnen bouwen op 25 jaar ervaring in vastgoed en zijn uitgegroeid tot een multidisciplinaire projectontwikkelaar. Betaalbaar starten, in alle ruimte opgroeien of in ’t groen genieten van je oude dag: met de Cornelis Huygens Vastgoedgroep geven we bestaand vastgoed een nieuwe bestemming en creëren we nieuwe bestemmingen op bijzondere plekken.

Bij alles wat we doen staat de eindgebruiker centraal: de toekomstige bewoner, zorgprofessional of eigenaar vormt altijd het uitgangspunt van ons werk. We spelen in op individuele wensen en garanderen maatwerk voor elk project. Ons team is compact, waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt.

We zetten ons in voor betaalbare woningen voor starters, ouderen en zorgbehoevenden. We creëren moderne woningen, in veel gevallen in combinatie met zorgvastgoed, in oude kantoorpanden en leegstaand erfgoed. We maken zoveel als mogelijk gebruik van de nieuwste innovaties bij onze projecten. Zo bouwen we niet alleen aan vandaag, ook aan morgen.

 

Ons team

Untitled-2

Cor Pijnenburg
Directeur

Untitled-22

Elle van Hedel
Financieel directeur

Untitled-23

Ferry van Laarhoven
Partner

Untitled-24

Jan-Willem Pijnenburg
Partner

Untitled-25

Jos van Grinsven
Directeur

Untitled-26

Leon Verdonschot
Partner

Untitled-27

Marie-An Bastiaansen-Potma
Operationeel directeur

Untitled-28

Mathijs Poirters
Projectmanager

Untitled-29

Olav van de Ven
Systeembeheerder

Untitled-210

Pierre Kleiren
Projectmanager

Untitled-211

Ranell Pijnenburg
Multi media engineer

Rbekka3

Rebekka Matthijssen
Management assistente

Untitled-213

Sjoerd Meijers
Acquisiteur