Kunst op Jacobsveld

Feestelijke ‘Start Bouw’ tweede fase!

Op woensdag 20 september jl. is de start van de bouw gevierd met de kopers van de tweede fase van Jacobsveld. Inmiddels zijn alle woningen definitief verkocht en is de grond notarieel aan de kopers overgedragen. Daardoor konden vrijwel alle eigenaren aanwezig zijn, al waren er helaas een paar op vakantie. Omdat de bouw door het prefab bouwsysteem zo enorm snel vordert, werd er ook meteen geproost op het bereiken van het hoogste punt van alle bouwblokken!

Na de eerste kennismaking tussen de toekomstige buurtgenoten werd eenieder voorzien van schilderdoek op ezel, kwasten en verf. Vervolgens kon iedereen, onder begeleiding van beeldend kunstenaar Twan de Vos, met een waar eigen kunstwerk aan de slag. Het idee is dat dit straks vast een leuke herinnering aan de muur van de nieuwe woning zal zijn. Vele kleurrijke kunstwerken sierden na een paar uur de bouwplaats. En er werd daarna onderling nog even gezellig nagepraat tijdens de bezichtiging van de in aanbouw zijnde woningen.

Aan het eind van de middag leek het net alsof de toekomstige bewoners van Jacobsveld al jaren naast elkaar wonen. Nog even geduld, voor je het weet is het écht zover!