The Hub Helmond

Banner-1920-480-Helmond-1920x550
vierkant-22_tn

The HUB

In uitvoering

The HUB is door de ligging, direct bij het trein- en busstation van Helmond, een perfect plek voor degenen die graag gebruik maken van het openbaar vervoer. Maar er is ook ruime parkeergelegenheid achter het gebouw. Wandel de royale entree van The HUB uit en loop direct het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Helmond in. Of bezoek het mooie stadskasteel dat er al bijna 700 jaar staat. Dit is overigens de grootste waterburcht van Nederland!

Het voormalige kantoorgebouw aan het Stationsplein wordt getransformeerd tot drieënnegentig huurappartementen. De woningen van The HUB zijn over de begane grond en vijf verdiepingen verdeeld. De woonoppervlakten van de twee- en driekamerappartementen variëren van circa 45 tot 75 m². Voor de grotere woningen komt daar nog de ruimte op het privé-terras of -loggia bovenop. Op de vijfde verdieping bevinden zich bovendien nog een fitnessruimte én een groot gezamenlijk dakterras van circa 200 m² met aangrenzend een gezamenlijke multifunctionele ruimte.

Hoewel het gebouw direct aan het spoor is gelegen, waarborgen de geluidwerende voorzieningen aan de gevels een ongestoord woongenot. Kortom, in The HUB is het rustig wonen op een dynamische plek!

The-HUB-logo

Een leegstaand kantoorgebouw bij het station midden in het stadscentrum. De grote vraag naar woningen op een dynamische plek.

helmond-31
helmond-42
vierkant-22
helmond-12
2637173
helmond-41
kirill-9uH-hM0VwPg-unsplash1
helmond-21
helmond-11